Nakupovalna galerija

Posebno doživetje, vredno vsakega obiska.

Nakupovalna galerija Kristalne palače v BTC City Ljubljana kupcem omogoča popolno nakupovalno doživetje. Nakupovalna galerija je dom prestižnim trgovinam in blagovnim znamkam kot so Yves Rocher, iStyle Apple Premium Reseller, Jones, Sebastian, Kartell, Rolf Benz, Fabi, Baldinini, Björn Borg, Forma F+, Garmin, Diktons Barcelona, Kaffe clothing, Cream clothing, Ibizaline, Isabelle colllomb, Steklarna Rogaška-Oskar Kogoj, Babadu, Venera shop - Erotic Boutique, svoje prostore pa ima tudi SKB banka.

Obiskovalci, ki radi uživajo v izvrstni hrani, bodo lahko poskusili odlične kulinarične dobrote restavracije diVino in se posladkali v najvišji slaščičarni v mestu Crystal Caffe. Za poživitev telesa in duha pa je tu še wellness center.

Nakupovalna galerija je pravi nakupovalni raj, saj je na enem mestu moč kupiti najnovejše tehnološke pripomočke, se obleči in obuti, razvajati v wellness centru, se nato za kosilo odpraviti v odlično restavracijo in poskusiti izvrstne francoske slaščice, ki bodo ob nevsakdanjem pogledu na Alpe in Ljubljano še toliko bolj sladke. Po dobrem kosilu pa se bo v dobri družbi prilegel še sproščen sprehod po zeleni terasi, ki se nahaja na strehi galerije.

Nakupovalna galerija - fotografije

Nakupovalna galerija Kristalne Palače

Nakupovalna galerija Kristalne palače v BTC Cityju je dom prestižnim trgovinam in blagovnim znamkam. Je sestavni del BTC City Ljubljana, enega največjih evropski poslovno-nakupovalnih, rekreativnih, zabaviščnih in kulturnih središč, kjer se lahko tudi razvajate. Kristalna palača pa je ikona sodobnosti in meka za nakupovanje.